Zit jij op dit moment in een veranderproces?
En ervaar je daarin weerstand, frustratie, emoties of juist piekergedachten?

Sta dan eens stil en merk op wat er gebeurt als je dat gewoon laat zijn. Zonder een poging er ‘vanaf’ te komen of het op te lossen. ‘Duik’ er als het ware in. Zie, hoor, voel en ervaar wat er nu is. En beweeg mee met wat zich aandient, in plaats van tegen. Juist dán ontstaat er ruimte voor wat is en daarmee ruimte voor ontspanning, waardoor je misschien zelfs wel kunt genieten van alle veranderingen.

Wellicht is dat ‘duiken’ spannend voor je. Of onprettig, pijnlijk of vind je het ronduit onuitstaanbaar. Dat kan allemaal en het mag ook gewoon. Alles is oké. Wanneer je merkt dat je de duik niet alleen kunt of durft te maken, dan ben ik er voor je om jou hierin te begeleiden.

Liefs,
Judith

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten