Ben jij een zoeker of een doener?
Streef je altijd naar beter, meer of mooier en kun je moeilijk stilzitten? Kijk dan eens wat er gebeurt als je daarmee stopt.

Sta eens stil.
Doe eens niets.
Wacht eens af.
Verveel je desnoods.

Want weet je wat het mooie is? Wanneer je stopt met zoeken, zal hetgeen je zocht jou vinden.

Daarmee zeg ik niet dat het gemakkelijk is om te stoppen. Zeker niet! Je zult datgene ervaren wat je altijd probeerde te ontlopen. Alleen de enige manier om hiervan los te komen, is door het er te laten zijn. Door het de ruimte te geven en het volledig te ervaren. Zodat het jou kan loslaten.

Laat de zomervakantie nu het ideale moment zijn om eens niets te doen.

Niet te zoeken.
Niet te streven.
Niet te helpen.
Niet te proberen.

Durf jij dat?
Durf jij gewoon te ‘Zijn’ met wat is?

Ik ben heel benieuwd wat jou dan vindt!

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten