Loslaten is een woord dat vaak wordt gebruikt als er iets niet lekker zit. “Je moet het gewoon loslaten joh!”, wordt er dan gezegd. Nou, doe dat maar eens. Ik wens je veel succes! 😉

Naar mijn idee kunnen wij er zelf niet voor kiezen of we iets, iemand, een gevoel, een gedachte of wat dan ook ‘loslaten’. Het is eerder iets dat gebeurt. Of niet.

Als we al iets kunnen ‘doen’, dan is het bereid, aanwezig of zo open mogelijk zijn om een bepaald gevoel volledig te ervaren. Wanneer we dát wat ons mag loslaten volledig kunnen laten Zijn zoals het is, bestaat de kans dat het ons loslaat. Want wat overbodig is, verlaat ons vaak ‘als vanzelf’.

Fijne dag!

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten