We denken vaak dat er iets anders moet zijn dan wat er nu IS.
Maar waarom?
Zou dit er dan niet gewoon al zijn, als dat écht ‘de bedoeling’ was?
En wie bepaalt er eigenlijk wat ‘nodig’ is?

Wat er ontstaat als je ‘iets’ wilt bereiken, ‘ergens’ naartoe moet of ‘iets’ denkt te moeten veranderen, is weerstand tegen hetgeen er IS. Deze weerstand komt voort uit het idee iets leuk, goed, mooi, succesvol, gelukkig of liefdevol moet zijn.
Maar waarom?
En wanneer voldoet iets daaraan?

Wat maakt dat pijn, angst, boosheid en verdriet ‘minder goed’ zouden zijn?
En wie bepaalt dit dan?

En . . . wat zou er gebeuren er als deze ‘illusie’ jou loslaat?

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten