In een consult stem ik af en voel ik mee met de cliënt. Dit resulteert vaak in wonderbaarlijke dingen, zo ook tijdens een sessie die gisteren plaatsvond. Voor aanvang van het consult kwam het idee op om een gedicht ‘op afstemming’ te schrijven. Voordat ik het wist was de tekst hiervoor klaar en werd deze tijdens het consult voorgelezen. De cliënt was diep geraakt. “Dit is precies zoals het voor mij voelt”, zei ze. Door te benoemen wat onder de oppervlakte schuilging, werd het zichtbaar en kon het doorvoeld worden. Er was ruimte en het mocht er zijn, zonder oordeel. Hierdoor werd er een diepere laag aangeraakt en kon de spanning die gevoeld werd als vanzelf ontladen.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met me op.
Ik ben er voor je.

Liefs,
Judith

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten