Wil jij een gedicht in opdracht laten maken? Voor je bedrijf, een speciale gelegenheid of gewoon als cadeautje voor jezelf?
Dat kan!

Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek, waarin ik jou laat vertellen en me op je afstem, wordt er een gedicht geschreven. Zodra de tekst klaar is wordt deze, indien gewenst, verwerkt met een logo of afbeelding en ontvang jij het digitale resultaat.

Wil jij ook een persoonlijk gedicht laten maken?
Neem dan contact met me op!

Ik ben er voor je.

Liefs,
Judith

 

Zie hieronder andere voorbeelden van gedichten in opdracht.

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten