Er zijn van die momenten dat we ons ‘verloren’ voelen. Op zulke momenten lijkt het alsof alles tegen zit en vaak weten we dan niet wat te doen. We gaan nadenken, piekeren en zien beren op de weg. Dit zijn allemaal manieren om ons verder te verwijderen van onze eigen kracht, onze innerlijke stem of kompas.

Op zulke ‘verloren’ momenten is het belangrijk om je over te geven. Zie jouw ‘obstakels’ niet langer als blokkades, maar als richtingaanwijzers. Ze helpen je namelijk om jouw unieke pad te bewandelen. Soms heb je gewoon een pijnlijke ervaring of moeilijke periode nodig om dichter bij jezelf en jouw waarheid te komen.

Laat je gedachten op zulke momenten voor wat ze zijn. Kies ervoor om ze niet langer te geloven. Zoek de stilte op en maak contact met jouw innerlijke stem. Want die zal je precies vertellen wat jij dient te doen en wat jij dient te zeggen. Het enige dat hiervoor nodig is, is jouw open aandacht.

Durf jij écht te luisteren?

Ik help je graag, want ik ben er voor je.

Liefs,
Judith

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten