In dit boek beschrijft Brené Brown wat het betekent om je kwetsbaar op te stellen in een wereld die gericht is op perfectionisme. Op een heldere en open manier beschrijft ze wat kwetsbaarheid inhoudt en welke invloed het heeft op jou. Of het nu om werk, relaties of opvoeding gaat: het is eng en moeilijk om je kwetsbaar op te stellen. Het is echter nog veel moeilijker om het niet te doen en jezelf af te blijven vragen: ‘Wat als ik het wel had geprobeerd?’.

We verwachten van onszelf, en daardoor ook van anderen, dat we elke dag de schijn ophouden en laten zien hoe goed we alles voor elkaar hebben. Kwetsbaarheid durven tonen is iets wat we vaak afgeleerd hebben, en maar al te graag proberen te ontwijken. Het is immers een emotie waar bijna niemand zich prettig bij voelt. We associëren het met onzekerheid en risico s. Dit boek leert je dat juist kwetsbaarheid de basis is van alle mooie dingen in het leven zoals liefde, vertrouwen en vreugde. Je wordt door dit boek aangemoedigd om je perfectionisme te laten varen, je kwetsbaarheid te omarmen en jouw uitdagingen aan te gaan.

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten