Valentijnsdag wordt gezien als de dag van de Liefde. De dag waarop we de Liefde uitpreken die we voor een ander voelen. Maar hoe zit het eigenlijk met de Liefde voor jezelf?

Hoe vriendelijk behandel jij jezelf?
Met welke ogen kijk jij naar jezelf?
Hoe liefdevol ben jij voor jezelf?

Wanneer we ons niet geliefd (genoeg) voelen, verwachten we vaak dat een ander dit gemis in ons opvult. Hierdoor ontstaan nare situaties waarin jaloezie, verwijten of verwachtingen de overhand hebben. En dat is nu juíst wat Liefde niet is.

Herken jij deze situaties en wil je hier verandering in brengen? Wees dan lief, aardig en vriendelijk voor jezelf. Hou van jezelf, zoals je ook van die ander houdt. Want dat verdien je! En weet je wat? Jij bent zélf degene die jou precies kan geven wat jij nodig hebt.

Weet jij niet hoe? Neem dan contact met me op. Ik laat je graag ervaren dat iedereen het kan. Jij ook!

Ik ben er voor je.

Liefs,
Judith

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten