Toen ik de afgelopen week door het bos wandelde en naar boven keek, zag ik dit prachtige tafereel. Direct kwam het spreekwoord “Door de bomen het bos niet meer zien” in me op. Soms verlies je even jouw overzicht doordat je teveel bent ingezoomd op een bepaalde situatie of gevoel. Hierdoor loop je vast en zie je al het moois dat er achter verscholen ligt even niet. Vaak helpt het om op zulke momenten je perspectief te veranderen of afstand te nemen. Zodat je van daaruit weer met een frisse blik naar jouw situatie kunt kijken en de stappen durft te zetten die voor jou nodig zijn. Hoe? Een wandeling doet vaak al wonderen, want de natuur geeft ons altijd de aanwijzingen en inzichten die we op dat moment kunnen gebruiken.

Ben jij jouw overzicht kwijt? Of zit je vast in een bepaalde situatie of gevoel? Neem dan contact met me op voor een sessie wandelcoaching, zodat je zelf kunt ervaren welke aanwijzingen en inzichten de natuur voor jou heeft.

Ik ben er voor je!

Liefs,
Judith

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten