Ken jij dat gevoel, dat je behoefte hebt aan een wijze raad? Omdat je even niet weet welke richting je op wil, omdat je een keuze mag maken of gewoon omdat je nieuwsgierig bent. Vandaag is zo’n dag, dus besloot ik vanochtend om een kaartje te pakken. De boodschap daarop luidde als volgt:

Op jouw pad zul je alles krijgen wat je nodig hebt.

Wauw, super mooi! Dit kaartje vertelt indirect dat het niet nodig is om ons zorgen te maken over de toekomst. Alles wat we nodig hebben zal op het juiste moment ons pad kruisen. Dat wil niet zeggen dat alles vanzelf zal gaan, of dat er enkel mooie dingen op ons pad zullen komen. Nee, absoluut niet. Ook de uitdagingen en pijnlijke zaken, die we in ons leven ‘nodig’ hebben om te groeien, krijgen we op het moment dat we er klaar voor zijn.

Meer en meer leer ik te leven vanuit deze overtuiging. Door mee te gaan met de stroom van het leven, in plaats van me er tegen te verzetten. Soms lukt dat goed en soms wat minder. Maar áls het lukt brengt het zulke mooie en waardevolle momenten met zich mee. Daar kan ik dan alleen maar dankbaar voor zijn.

De kaartjes met wijsheden zet ik ook geregeld in tijdens coaching gesprekken, waar ze bij de cliënt vaak tot prachtige inzichten leiden. Volgens de wet van synchroniciteit kies je namelijk áltijd het kaartje dat jou op dat moment iets te vertellen heeft.

Ben jij nieuwsgierig welke boodschap er voor jou klaarligt?
Neem dan contact met me op.

Ik ben er voor je!

Liefs,
Judith

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten