In dit boek beschrijft Gabrielle Bernstein hoe ze haar angst heeft getransformeerd tot vertrouwen. Haar verhalen en universele lessen bieden een raamwerk voor het loslaten van de dingen die je geluk, jouw veiligheid en een duidelijke richting in je leven blokkeren. Deze lessen kunnen je helpen bij het loslaten van de behoefte aan controle, zodat je kunt ontspannen in een gevoel van zekerheid en vrijheid. Zodat je kunt stoppen met het najagen van levensdoelen en gewoon echt kunt gaan leven. Het boek beschrijft hoe synchroniciteit je kan helpen als je niet lekker in je vel zit en hoe veiligheid je kan helpen als je met onzekerheid wordt geconfronteerd. Dit boek onthult vele geheimen en laat de aanwezigheid van jouw kracht vrij stromen door de geruststellende gedachte dat het Universum altijd het beste met je voorheeft.

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten