Hoe vergeef je degene die jou iets heeft aangedaan?

Hoe heel je wat jij een ander hebt aangedaan?

Hoe vraag je om vergiffenis en hoe vergeef je uiteindelijk jezelf?

Allemaal vragen waarop je antwoorden kunt vinden in dit prachtige boek over vergeving. Het boek beschrijft het viervoudige pad van Vergeving dat je kan helpen om tot échte vergeving te komen.

 Gezondheidscentrum 't Raadhuis
Raadhuisplein
5864 EH Meerlo

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

NGNL

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten